Hoe ga ik te werk?
Ik ben een helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik kan de brug slaan tussen de aarde en het hiernamaals. Als ik me afstem op jouw gids of overleden dierbaren, krijg ik boodschappen door voor jou. Antwoorden op jouw vragen of een boodschap die jij op dit moment in je leven nodig hebt om te leren, te helen of verder te kunnen. Mijn gidsen Viktor en Frank helpen tijdens het gesprek en zorgen voor een goede harmonie. Aan het eind van een consult heb je meer duidelijkheid over zaken en zal je weten dat je er nooit alleen voor staat.

Ik werk in principe telefonisch, via whatsapp (zonder beeld). Omdat ik vaak in het buitenland ben.
Op verzoek kan ik een live afspraak maken voor een standaard of uitgebreid consult, als ik in Nederland/België ben. Een live consult moet ruim van te voren gepland worden. Ik breng reiskosten in rekening voor consulten buiten Amsterdam.
Korte consulten doe ik enkel telefonisch.

Het aanbod en de inhoud van de consulten, lees je hieronder. Als je een andere invulling van een consult wenst, dan hoor ik dat graag en kijken we samen wat mogelijk is.


Aanbod consulten


STANDAARD CONSULT
Kies bij een ‘standaard consult’ voor: een open boodschap, concrete vragen stellen of een combinatie hiervan.

Open boodschap: je geeft de regie over aan de andere zijde. Zij mogen bepalen welke boodschappen ze willen meegeven. Ze weten wat jij nodig hebt, om lichter verder te kunnen leven. Een aanmoediging, een hart onder de riem, een goeie tip, een warm woordje van moeder, een schouderklop van je goede vriend… Laat je verrassen door antwoorden op vragen, waarvan je niet eens wist dat je ze had of krijg steun uit wellicht onverwachte hoek.

Concrete vragen: we vragen jouw gids of geliefden je vragen te beantwoorden. Heb je nood aan tips voor een belangrijke beslissing? Wil je een overleden dierbare spreken? Vraag je je af waardoor je ergens vastloopt? Er is ruimte voor alle soorten vragen en we kunnen meerdere thema’s in een consult behandelen: liefde, werk, gezondheid, toekomst etc. Een enkele keer kan of mag een vraag niet beantwoord worden. Dan zal ik je dat eerlijk zeggen.

Combinatie: stel een paar gerichte vragen en ontvang daarnaast nog vrije boodschappen uit het hiernamaals.

Tijdsduur: 60 minuten   |  Prijs: € 75,-*    [boek nu]


UITGEBREID CONSULT
Kies bij een ‘uitgebreid consult’ uit dezelfde drie opties zoals hierboven beschreven bij het ‘standaard consult’.

Als je iets echt wilt doorgronden of een ingewikkelde kwestie goed wilt uitdiepen, raad ik een ‘uitgebreid consult’ aan. Omdat wij onze concentratie niet hoeven af te breken, levert dit vaak beter resultaat op dan meerdere korte consulten en zet ‘t je misschien in een klap weer op het juiste pad. Ga in elk geval met een bak aan info naar huis!

Tijdsduur: 90 minuten   |  Prijs: € 100,-*   [boek nu]


KORTE CONSULTEN
Kies uit twee opties: een open boodschap of stel een duidelijke concrete vraag.

Wil je kort kennismaken met de spirituele wereld? Ontvang je graag een korte, open boodschap van je dierbaren, waarmee je weer even verder kunt? Weet je precies op welke vraag je graag antwoord wilt? Heb je behoefte aan een teken van leven van een vriend of familielid? Boek hiervoor een ‘kort consult’. Deze doe ik alleen telefonisch.

Tijdsduur: 30 minuten   |  Prijs: € 45,-*     [boek nu]
Tijdsduur:  15 minuten   |  Prijs: € 25,-*     [boek nu]


Beurzen

Af en toe sta ik met een stand op beurzen zoals Paraview, Paranormaal Alternatief en de Spirituele Expo (BE). Als je het leuk vindt, kan je me daar opzoeken voor een korte reading. Op de pagina Nieuws | Blog | Weetjes kondig ik mijn deelname aan beurzen aan. Je kunt dit ook vinden op de websites van de betreffende beurzen.

__________

>> Voor het annuleren van een reeds geboekt consult gelden annuleringsvoorwaarden. Je vindt deze op de pagina Praktisch informatie.

* Alle prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten.