Hoe ga ik te werk?
Ik ben een helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik kan de brug slaan tussen de aarde en het hiernamaals. Als ik me afstem op jouw gids of overleden dierbaren, krijg ik boodschappen door voor jou. Antwoorden op jouw vragen of een boodschap die jij op dit moment in je leven nodig hebt om te leren, te helen of verder te kunnen. Mijn gidsen Viktor en Frank helpen tijdens het gesprek en zorgen voor een goede harmonie. Aan het eind van een consult heb je meer duidelijkheid over zaken en zal je weten dat je er nooit alleen voor staat.

Het aanbod en de inhoud van de consulten, lees je hieronder. Als je een andere invulling van een consult wenst, dan hoor ik dat graag en kijken we samen wat mogelijk is.

Alle consulten zijn telefonisch. Hieronder direct online te boeken.
Groepssessies en liveconsulten alleen op aanvraag. Mail hiervoor naar: info@boris-psychicmedium.com


Aanbod consulten

 

STANDAARD CONSULT
Kies bij een ‘standaard consult’ voor: een open boodschap, concrete vragen stellen of een combinatie hiervan.

Open boodschap: je geeft de regie over aan de andere zijde. Zij mogen bepalen welke boodschappen ze willen meegeven. Ze weten wat jij nodig hebt, om lichter verder te kunnen leven. Een aanmoediging, een hart onder de riem, een goeie tip, een warm woordje van moeder, een schouderklop van je goede vriend… Laat je verrassen door antwoorden op vragen, waarvan je niet eens wist dat je ze had of krijg steun uit wellicht onverwachte hoek.

Concrete vragen: we vragen jouw gids of geliefden je vragen te beantwoorden. Heb je nood aan tips voor een belangrijke beslissing? Wil je een overleden dierbare spreken? Vraag je je af waardoor je ergens vastloopt? Er is ruimte voor alle soorten vragen en we kunnen meerdere thema’s in een consult behandelen: liefde, werk, gezondheid, toekomst etc. Een enkele keer kan of mag een vraag niet beantwoord worden. Dan zal ik je dat eerlijk zeggen.

Combinatie: stel een paar gerichte vragen en ontvang daarnaast nog vrije boodschappen uit het hiernamaals.

Tijdsduur: 60 minuten   |  Prijs: € 75,-*    [boek nu]


UITGEBREID CONSULT
Kies bij een ‘uitgebreid consult’ uit dezelfde drie opties zoals hierboven beschreven bij het ‘standaard consult’.

Als je iets echt wilt doorgronden of een ingewikkelde kwestie goed wilt uitdiepen, raad ik een ‘uitgebreid consult’ aan. Omdat wij onze concentratie niet hoeven af te breken, levert dit vaak beter resultaat op dan meerdere korte consulten en zet ‘t je misschien in een klap weer op het juiste pad. Ga in elk geval met een bak aan info naar huis!

Tijdsduur: 90 minuten   |  Prijs: € 100,-*   [boek nu]


FLEX CONSULT
Bij een ‘flex consult’ ligt de tijdsduur niet vast en bepaal je de invulling van het consult zelf.

Een ‘flex consult’ kan zo kort of lang duren als je wilt: je betaalt per minuut, met een minimum van 15 minuten. Geschikt voor het beantwoorden van een specifieke vraag; voor een snel steuntje in de rug van gids of dierbaren; voor een kennismaking met de spirituele wereld en het ontvangen van een korte boodschap; voor het helemaal uitdiepen van een kwestie, zonder te hoeven afbreken; om je consult vrij te laten lopen zoals het loopt etc. Kan vaak op korte termijn gepland worden.

Tijdsduur: minimaal 15 minuten   |  Prijs: € 1,50 per minuut*     [boek nu]


Beurzen


Af en toe sta ik met een stand op beurzen zoals Paraview, Paranormaal Alternatief en de Spirituele Expo (BE). Als je het leuk vindt, kan je me daar opzoeken voor een korte reading. Op de pagina Nieuws | Blog | Weetjes kondig ik mijn deelname aan beurzen aan. Je kunt dit ook vinden op de websites van de betreffende beurzen.

__________

>> Voor het annuleren van een reeds geboekt consult gelden annuleringsvoorwaarden. Je vindt deze op de pagina Praktische informatie.

* Alle prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten.