Even bellen met je gids

Je gids weet wat jij in dit leven wilt ervaren en doen. Hij (of zij) kent je als geen ander. Jullie hebben eerdere levens gedeeld en in dit leven heeft hij als taak jou te begeleiden en te helpen je doelen te halen. Probleempje: je kunt hem niet zien en hij kan jou niet even bellen.
Hij probeert je te bereiken via gevoel. Je steun te sturen, moed in te blazen of je ergens op af te sturen. Dit gebeurt subtiel, maar als je er op gaat letten, kan je het bewust gaan ervaren. En er op gaan varen.
Via een medium kan je wél bellen met je gids. Je gids stuurt beelden, indrukken of woorden door, die het medium vertaalt naar mensentaal. Luisteren en klaar, zou je denken.
Maar soms is daar een boodschap, waar je geen chocola van kunt maken! Dan zit er ruis op de lijn. Doordat je gids anders communiceert; in een andere dimensie leeft; geen fysiek lichaam of tijdsbesef heeft. Doordat het medium iets niet goed hoort of niet 1-op-1 doorgeeft. Doordat jij iets anders interpreteert, dan wordt bedoeld of omdat je geheugen je in de steek laat. Etc.
Spreek je uit, als een boodschap verwarrend is en verifieer via het medium of je het goed begrijpt. Hou rekening met de mogelijkheid dat je die vreemde boodschap later toch gaat begrijpen.
Én vertrouw op jezelf. Je hebt een hele goede waarnemer in je, die weet wat klopt: je gevoel.