Even bellen met je gids

Je gids weet wat jij in dit leven wilt ervaren en doen. Hij (of zij) kent je goed: jullie hebben eerdere levens gedeeld. In dit leven heeft hij als taak jou te begeleiden en te helpen je doelen te bereiken. Je kunt ‘m alleen niet even bellen…

Je gids probeert je wel te bereiken: via gevoel. Hij zend je steun, blaast je moed in of stuurt je ergens op af. Heel subtiel. Maar als je er op gaat letten, kan je het bewust gaan voelen/ervaren. En er op gaan varen.
Een medium kan wél bellen met jouw gids. Je gids stuurt beelden, indrukken of woorden door, die het medium vertaalt naar mensentaal. Luisteren en klaar, zou je denken. Maar…

Soms is daar een boodschap, waar je geen chocola van kunt maken! Hoe kom dat dan? Dan zit er ruis op de lijn. Soms doordat je gids op een andere manier communiceert; in een andere dimensie leeft; geen fysiek lichaam of tijdsbesef heeft. Soms doordat het medium iets niet goed hoort of niet 1-op-1 doorgeeft. Soms doordat jij iets anders interpreteert dan bedoeld of je iets niet meer herinnert. Etc.
Spreek je uit, als een boodschap verwarrend is en verifieer via het medium of je het goed begrijpt. Én hou rekening met de mogelijkheid dat je die vreemde boodschap later alsnog begrijpt. Maar bovenal: vertrouw op jezelf! Je hebt een hele goede waarnemer in je, die weet wat klopt: je gevoel.