We leven in één wereld
Dat dood niet dood is, vermoedde ik al van jongs af aan. Tegenwoordig werk ik als medium samen met mijn gidsen Viktor en Frank en heb ik dagelijks contact met zielen die overgegaan zijn. Met gidsen en dierbaren, die paraat staan om ons te helpen en te steunen. Maar waarom is dat zo? En hoe werkt het dan? Viktor legt het graag uit.

Viktor: “Wij zijn ons bewust van wat jullie zeggen. Wij staan klaar met een luisterend oor. Wij geven jullie informatie, over hoe het leven zich ontvouwt. Wij varen daar wel bij. We leven tenslotte in één wereld.

Jullie laagjes en dimensies zijn anders dan de onze. Wij staan met onze voeten in de klei. Dichtbij jullie. Jullie kúnnen ons waarnemen, als je wilt. En zien wat we te vertellen hebben. Als je luistert naar je hart, dan weet je dat het goed is. Dáár raken wij jullie aan. Daar krijg je de informatie van ons door. Daar zien we jullie graag bewegen. Daar zijn wij op gefocust: om jullie te raken in je hart. Opdat je kunt zien, hoe je leven zich gaat ontvouwen. Wees blij met je hart, met jezelf, met wie jij bent.

Wij kijken ernaar, vanuit een dimensie waar gevóel een rol speelt. En niet de gedachte. De mentale wereld waarin wij leven, is anders. Wij zien anders, wij horen anders, wij ruiken anders. Anders waarnemen. Zonder het gezag van mensen. Dat is hier níet aan de orde. Wij vertrouwen.

Wij kunnen jullie helpen om dat pad te vinden, dat bij jou past. En bij niemand anders. Dáár heb je gidsen voor. We begeleiden je op jouw pad. We zijn er om te helpen om goede doelen na te streven, zoals geluk. En wat er gaat gebeuren op je pad naar geluk, heb je zelf in de hand. Daarvoor heb je ons níet nodig. Je kiest zelf wat je doet.

Wij zouden niets liever willen, dan dat jullie gelukkig zijn. Met jezelf en met anderen. Want daar gaat het om in dit leven. Zo kun je bouwen aan een toekomst, die voor ons allemaal goed is. Werken aan jezelf, is werken aan een betere wereld.

We leven door
Reïncarnatie is een gezegde dat jullie gebruiken. Er staat wat tegenover aan onze kant. Reïncarnatie is: opnieuw geboren worden. Of dat nou op aarde is of hier. Een zielensprong maken. Een nieuw leven ín je leven.
Dood zijn bestaat niet. Wij zijn hier op aarde om te leven, net als jullie. We leven door. Op een andere manier, in een andere vorm. Maar we zijn altijd daar gebleven, waar het hart is.
Jullie reïncarnatie gaat uit van leven en dood. Wij leven gewoon. Of je wilt of niet, dat doet er niet toe. Leven gaat door. Een oneindige cirkel waar je ervaringen opdoet. That’s it.

Wat jij doet, doet ertoe
Het doel van het leven is: erin slagen wat het doel is. Dat is voor elk leven anders, zul je begrijpen. Er is een plan voor elk leven. Het doel is: samengroeien. Eenwording. Dat doel van het kleine leven, is samenvloeien met het ene leven. Wij zijn allemaal onderdeel daarvan. Als druppeltjes in een oceaan. En dat éne leven is belangrijk. Net zo belangrijk als alle andere. En daarom zeggen wij: “Je leeft maar één keer.” Leef je leven ten volle. Haal eruit wat erin zit. Dan kun je verder leven. Hier op aarde of elders. Maakt niet uit: leven is leven. En of je dat doet of niet… dat is jouw keuze.

We kunnen zeggen dat jij een wezen bent van vlees en bloed. En dat jij een ánder wezen bent in andere atmosferen. En dat het ertoe doet wat je doet. En dat voel je wel toch? Dat het er toe doet wat je doet? Of niet soms? En dat wat jij doet, ertoe doet voor anderen. Of het goed is, of slecht… dat het effect heeft op ons allemaal.

Is oneindig leven écht oneindig?
Er is een leven nodig hier op aarde, om te beseffen hoe dat werkt. Er is een leven nodig in een andere dimensie, om te beseffen hoe dát werkt. En al die levens bij elkaar opgeteld, maken één leven. En dat ene leven is onderdeel van een groot aantal levens. Waar jij onderdeel van uitmaakt. Dat zijn een heleboel levens. Dát is leven. In vele vormen. En terugkomen op aarde of ergens anders… of niet? Er is niet geen leven. Er was altijd al iets en dat is gaan leven. Dat leven: dat bén jij.

Er is iets wat wij ‘Walhalla’ noemen. Waar zuivere levens samenkomen. Samenvloeien. Door elkaar heen gaan. Dan is er sprake van één leven. Dat zijn wij allemaal samen, uiteindelijk. Wel op verschillende niveaus. Dus er is hoog leven en er is laag leven, maar het is allemaal leven.

Waar leven we voor? Voor onszelf eigenlijk, op aarde. En er zijn doelen en hogere doelen. Neem dat maar van me aan. De rest verklaar ik later.”

__________

>> Viktor vertelt meer over de spirituele wereld op de pagina blog/nieuwtjes.
>> Hoe kan de spirituele wereld jou helpen? Lees hier welke consulten ik aanbied. Ik wil je graag verder helpen.