Welkom op mijn site! Ik ben Boris en kan je helpen om in contact te komen met jouw overleden dierbaren of persoonlijke gidsen. Zij geven via mij boodschappen door, die jou verder kunnen helpen op je levenspad.
Op deze site vind je welke diensten ik aanbied als medium; leg ik meer uit over de spirituele wereld en kan je een blog, weetjes en nieuwtjes lezen. Maar eerst wil ik je graag laten kennismaken met mij.

Op zoek naar geluk
Als kind was ik niet geborgen en werd ik emotioneel verwaarloosd. Ik stond er alleen voor. Moest me staande houden in de buitenwereld, zonder liefde of steun van ouders. Ik zocht liefde en vriendschap bij anderen. Ploeterde me later door allerlei banen heen, om geluk te vinden. Maar ik vond het niet.
Op zoek naar antwoorden en inzichten, besloot ik de spirituele wereld te gaan verkennen. Ik bezocht beurzen en boekte privésessies bij verschillende mediums. Steevast hoorde ik, dat ik zélf paranormale gaven heb. En eenmaal bracht een medium mij in contact met Viktor: mijn eigen gids.

De tip van Viktor
Thuis lukte het mij zelfstandig contact te leggen met Viktor. Toen ik op een dag vroeg of hij licht kon schijnen op mijn toekomst, was zijn wedervraag kort en duidelijk: “Waarom niet mediumschap?”
Dit moment zal ik nooit vergeten. Het instant weten: “Dit is het!” Het kwartje was gevallen.
Ik ben gaan lezen en oefenen. Op vrienden, kennissen, vrienden van kennissen… Ik kreeg nuttige boodschappen door voor hen en begon licht te zien. Mijn zelfvertrouwen groeide, net zoals de wens om mijn leven om te gooien en gewoon te gaan doen wat ik graag deed. Uiteindelijk deed ik dat ook: ik nam ontslag, verkocht mijn huis en ben gaan reizen. Had alle tijd om mijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen en inmiddels werk ik als medium, over de hele wereld.

Blij aan de slag
Helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen. Dat zijn mijn gaven waarmee ik probeer te helpen. Waarmee ik contact leg met de zielen aan de andere kant en een gesprek leid tussen hen en jou.
Ik ben blij dat ik me nuttig kan maken. Ik geniet ervan om mensen te verbinden met de liefde die er voor hen is, van de andere kant. Daarmee een steentje bij te dragen aan hún geluk.
Ik geniet van de diverse mensen met wie ik in aanraking kom. Die willen weten over leven na de dood. Die graag nog iets willen bespreken met een overleden vriend of familielid. Die vastlopen en raad vragen. Die benieuwd zijn naar hun toekomst. Of gewoon nieuwsgierig zijn natuurlijk.
Elke reading is uniek en ook voor mij een verrassing. Dat maakt dit werk zo leuk.

Leren vertrouwen
Er is naast belangstelling ook veel oordeel en scepsis over paranormaliteit. Ik heb de wijsheid niet in pacht en, eerlijk gezegd, heb ik zelf ook moeten leren vertrouwen op iets wat soms zo ongrijpbaar lijkt. Dan hoor ik tijdens een reading iets, wat ik totaal niet kan plaatsen en denk ik even: “Moet ik dit hardop zeggen?” Maar net dátgene blijkt vaak voor de ander zo belangrijk te zijn.

Tot snel?
Ik hoop dat je op deze website vindt wat je zoekt en dat we elkaar een keer ontmoeten.

__________

>> Het aanbod aan consulten kan je hier vinden. Ook als je twijfelt of sceptisch bent, raad ik je aan zelf eens een reading mee te maken.
>> Wil je eerst meer weten over de spirituele wereld, kan je hier de uitleg van mijn gids Viktor lezen.
>> Of lees de ervaringen van anderen. Hun reviews over mijn consulten lees je hier.

Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik ben ook benieuwd naar jóuw verhaal.