Jan Willem (Amsterdam)

Ik heb inmiddels 5 sessies met Boris gehad. Boris trof me vanaf het eerste moment dat ik contact met hem had als open, heel sensitief en integer. Ik had daardoor meteen vertrouwen in hem en we konden al snel ‘aan de slag’.
Mijn vader is 23 jaar geleden overleden en het was bijzonder om via Boris contact met hem te krijgen. Alles wat hij aan Boris doorgaf, paste in hoe ik hem gekend heb en hoe onze relatie was. En: vanaf de eerste sessie kwam er ook verrassende nieuwe informatie die volledig paste in wat ik van hem kende. Ook kreeg ik contact met mijn grootmoeder, zijn moeder, die mij raadgevingen gaf. Heel bijzonder.

Waar ik de laatste twee sessies helemaal van ondersteboven ben geweest: er kwam een jeugdtrauma van mijn vader aan de orde, waar hij nooit over heeft gesproken. Een trauma dat grote consequenties heeft gehad voor zijn persoonlijke ontwikkeling en voor hoe hij zijn vaderrol vervulde voor mijn zussen en mij. Het maakte de puzzel van zijn leven voor mij compleet.

Boris, ik ben dankbaar voor jouw mooie talent om diepgaand contact te leggen met mijn vader en grootmoeder. Dat heeft mij -en mijn zussen- veel gebracht.